Bedrijfspand Berry World

“We zien mensen genieten als ze hier rondlopen”, een groter compliment kun je niet krijgen als architectenbureau! Trots zijn we op de realisatie het kantoor en opslag- en productielocatie van BerryWorld in Made. Daarom hebben we van dit bijzondere project een gaaf filmpje laten maken.

Medio februari 2018 werd ons bureau uitgenodigd voor een architectenselectie bij Berryworld te Made. Niet lang daarna mochten we beginnen met het ontwerpen van 15.500 m2 aan koelhuizen, distributie- en verpakkingsruimten met aan de voorzijde van het pand een kantoorfunctie van nog eens 4.000 m2. Het pand wordt gekenmerkt door het lijnenspel van een lange zwarte omkadering van het kantoorgedeelte die begint en eindigt bij een in het oog springende entree! Tevens is voorzien in een toekomstige uitbreiding (fase 2) van nog eens 10.700 m2.

We zijn er samen met onze projectpartners in geslaagd om de inpandige logistiek zo efficiënt mogelijk op te lossen met zo kort mogelijke looplijnen. Naast het ontwerp van het exterieur mochten we voor het kantoorgedeelte ook het interieurontwerp verzorgen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode